Giv din trøje til en kvinde så hun kan vaske den

Sådan er en traditionel Påskefrokost
Sådan skærer man mango på gaderne i Bangkok

‘Sexist’ Indonesisk label siger at vaske tøj er en kvindes job. Denne historie kommer lige i kølvandet på den Internationale Kvinde Dag, det er da den værste dag af alle at bryde sådan en skandale på.

Et indonesisk tøjfirma Salvo er blevet kendt Verden over fot at trykke en dum label inde i deres sportstrøjer og deres undskyldninger hjælper dem bestemt ikke.

“Giv denne trøje til en kvinde. DET ER HENDES JOB”

Salvo Sports trykkede dette på deres label i en trøje til den lokale sports klub.

Salvo Label sexist

Det Indonesiske firma Salvo lavede trøjerne med den kontroversielle label til et fodbold hold i Indonesien: Pusamania Borneo.

Efter billederne blev spredt på nettet undskyldte firmaet på deres Twitter konto, men det hjalp ikke meget og fik dem fra pande i ilden, da deres undskyldninger var mere eller mindre lige så dumme, som selve labelen. Hvad synes du? Del artiklen og giv os dine kommentarer.

På deres Twitter konto sagde de:
“Beskeden er enkel, istedet for at vaske den forkert, kan du ligeså godt give den til en kvinde, som har mere forstand på det.” Salvo postering.

“Vi vil ikke nedgøre kvinder. Lige modsat (vi vil fortælle mænd) at de skal lære fra kvinder hvordan man håndterer tøj, da de har øje for detalher.

“Ikke alle mænd forstår/ved hvordan man skal håndtere tøj, kvinder ved mere om det.”

“Beskeden er enkel, istedet for at vaske træjen forkert, kan du liges¨godt give det til en kvinde, som er mere tilpasset det. ”

“Vi undskylder for misforståelser.”

Nåh…. Det er os, der har misforstået noget… Nu er jeg med.

Det er de dummeste svar jeg længe har set fra et firma, de skal da vist ansætte et PR firma med det samme.

Beskederne er ikke faldet i god jord hos Twitter og Facebook  hvor tusindevis af mennesker er blevet bådet stødt og forarget over selve labelen og derefter firmaets svar.

Nogle tog det som et kompliment, men de fleste var sure og jeg mener da bestemt ikke at Indonesien er et glemt land, som stadigt hører til i Stenaldertiden.

Hvad synes du? Er det iorden med sådan et label?

Via: Mirror, Daily Mail, News
Sjove Asien

Sådan er en traditionel Påskefrokost
Sådan skærer man mango på gaderne i Bangkok

Check Also

JuleBass – Teaser – Anders Meinhardt & Tim Driver

VIDEOS FUNNY og krydret WhatsApp 2016 - At dø griner - Prøv ikke at grine …