STRØMSTEDER SARFARTUUT TEASER

STRØMSTEDER SARFARTUUT TEASER

6 søde og sjove katte klip
Sharknado 3: Oh Hell No! Official Extended Trailer (2015) - Sci-Fi Action Comedy HD

STRØMSTEDER//SARFARTUUT er en forestilling i krydsfeltet mellem det mytiske og den virkelige verden, med film, tekst, latter, dans, gråd og skønhed.
STRØMSTEDER//SARFARTUUT handler om ægteskabet og skilsmissen mellem Danmark og Grønland. Den unge dansk/grønlandske kvinde (Nukâka Coster-Waldau) balancerer mellem de to kulturer. Hun fortæller om forældrenes skilsmisse og kampen derefter. Far Danmark (Flemming Jensen) taler fra sin skærm, som er en del af scenografien, om kærligheden til datteren og til Grønland. Mor Grønland (Makka Kleist) beretter fra sin skærm med humor og smerte om koloniherrernes indtog. Forestillingen samles af en moderne dansende tupilak, som forvandler sig til tragikomiske danske og grønlandske karakterer, for derefter at vende tilbage til den unge kvindes liv. Forestillingen foregår i et uni-vers af oplyste plastikformer, og med en bagvæg som viser ishavet mellem de to nationer.

STRØMSTEDER//SARFARTUUT er et resultat af 4 års samarbejde mellem Teater freezeProductions og Grønlands Nationalteater. Teksterne er ud over Peter Laugesens poesi hentet fra det virkelige liv, fra mennesker som har givet deres livshistorie til forestillingen. Derudover er én af karakterernes tekster inspireret af Laila Hansens film “Inuit Women Blues”.

source

6 søde og sjove katte klip
Sharknado 3: Oh Hell No! Official Extended Trailer (2015) - Sci-Fi Action Comedy HD