Media Næstved 141115 “Lastbiler for børn” gjorde en forskel

Media Næstved 141115 “Lastbiler for børn” gjorde en forskel

ANNA DUE GØR MIG VÅD!?
Elg Hjælper Julemanden - Dansk Minecraft

Sjælland gruppen “Lastbiler for børn” var lørdag formiddag forbi børneafdelingen på Næstved sygehus med gaver og donationer til fordel for syge børn.
Gruppen “Lastbiler for børn” er stiftet med det formål at give børn der har en anstrengt hverdag med sygdom, sygehus, lægeråd, o.m.a en god oplevelse og for at få deres tanker afledt fra dette for en kort stund, og give dem nogle glade timer – skriver gruppen på deres facebookprofil. “Lastbiler for børn” dækker hele Danmark, og kommer ud til børnene på fortrinsvis sygehuse, ved arrangementer der er tilpasset de enkelte steder.
13 flotte fuldblods lastvognstrækkere var lørdag morgen mødt op på samlingsstedet, som var brandstationen på Manøvej. Kl. 09.30 kørte de i samlet flok en rute gennem byen for at lande på P-pladsen foran børneafdelingen. Her kunne børn og voksne gå op i lastbilerne og få en snak med chaufførerne.
Initiativtagerne Lisbeth Olsen og Bent Madsen overrakte ved arrangementet legetøj, gavekort og pengedonationer til afdelingssygeplejeske Anette Østerkjerhuus, som på børneafdelings vegne var meget stolt, glad og taknemmelig for arrangementet, som vil betyde meget for de indlagte børn på afdelingen.
Lokalt var “Lastbiler for børn” godt hjulpet på vej af Næstved park & vej v/Bo Nielsen, som sammen med kollegaer havde sørget for at P-pladsen var ryddet op til besøget af de mange lastvognstrækkere.
Alle chauffører og vognmænd i “Lastbiler for børn” stiller op i disse arrangementer frivilligt i deres fritid, og de gør det non profit og non kommercielt.

source

ANNA DUE GØR MIG VÅD!?
Elg Hjælper Julemanden - Dansk Minecraft